Børnehypnotisør i Måløv - arbejder med børn fra 7 år. Specialiseret i hypnose mod angst, stress, traumer, allergi, ADHD mv.

MIN HISTORIE


Jeg hedder Stephanie Bergquist og er født i 1968. Siden slutningen af 90´erne har jeg arbejdet med behandlinger og terapi, og i 2011 tog jeg så springet og blev selvstændig på fuld tid.

Jeg har arbejdet professionelt med klienter og terapi siden starten af 0´erne, og min passion er at hjælpe mennesker til at hjælpe sig selv.


Den første master i hypnoterapi afsluttede jeg i januar 2016, og siden har tingene taget fart. Siden da har jeg taget MANGE kurser, uddannelser og certificeringer i både ind- og udland. Jeg brænder for at lære og jeg synes også det er min pligt som terapeut at holde mig opdateret og udvikle mig.

Børnehypnosen


At arbejde med børnene er bare noet helt specielt, og jeg må bare sige, at se et ungt menneske forvandle sig fra angst til ro eller fra at være vrede til glæde - det må jeg bare sige er helt FANTASTISK.


Glade børn giver glade forældre


Voksenhypnose


Kan du læse en masse om på SB-hypnose.dk
Specialiseringer


Med den værktøjskasse jeg har, kan jeg arbejde med stort set alle problemstillinger, for det handler i bund og grund om at bringe barnets styrker og ressorcer frem.


Derudover er jeg specialiseret i:

- Hypose til børn og angst

- Hypose til børn med ADHD

- Hypose til børn med allergi

- Hypose til børn med PTSD og traumer

- Hypose til børn med udreagerende adfærd og vrede.

- MIndfulness til børn


Ønsker du at se mit CV, så findes det på SB-hypnose.dk

HER