FORLØBET


Børnehypnosen er ofte forløb der involverer begge forældre i forhold til samtaler. Det er ikke altid at mor, far og barn har samme oplevelse af problemet. Antallet af sessioner vurderes ud fra den enkelte problemstilling.


15 år og ødelagt af høfeber

Jeg kan på det varmeste anbefale SB hypnose hos Stephanie. Hun arbejder på et højt fagligt niveau med stor respekt og ydmyghed for den enkelte. Hun evner at skabe en tillid og god atmosfære som gjorde det muligt for mit 15 årige barnebarn som led frygtelig af pollen og allergi, at føle sig tryg og fik en hypnose med stor positiv effekt, dog kom der 2 tilbage fald men ved kyndig vejledning fra Stephanie lavede mit barnebarn den øvelse hun havde fortalt om hvilket har gjort at han nu på 3 tredje år er pollen og allergi fri. Vi er dybt taknemmelig.


ADHD

Vores søn på 10 år har altid haft MEGET energi og svært ved at koncentrere sig. Sidste år blev han diagnosticeret med ADHD.


Han havde brug for en hjælp som vi ikke kunne give ham, og det fik han hos Stephanie. Der var fokus på hans styrker istedet for at hans problemer, og han fik en masse værktøjer til at kunne klare skolen og situationer, hvor han ellers ville have reageret med vrede og frustration.


Tusind tak for din store hjælp

Mathilde

Min datter på 8 år var begyndt at tisse i sengen om natten - hun græd hver morgen fordi hun var flov og ked af det.

efterhånden gik det over i en angst for at komme til at tisse i buskerne i løbet af dagen, og til sidst ville hun ikke længere i skole.


Som forældre var vi dybt frustrerede og valgte hypnoterapien fordi min mand selv har prøvet det.


Det var en MEGET god oplevelse for Mathilde. Det  var på hende niveau og med ord hun nemt kunne forstå. Der blev snakket prinsesser og feer, og allerede efter første session var der sket en kæmp forskel.


Vi var der 3 gange og siden da, har der ikke været nogen problemer om natten. Hun er blevet en meget gladere pige og vi har taget en del af ansvaret på vores skuldre og ændret nogle ting i hverdagen.


En dejlig oplevelse og jeg kan kun anfale Stephanie og hendes søde væsen

PRISER


Børnesessioner: 1.450 kr. pr session eller 2 sessioner for 2.750 (dette anbefales i tilfælde, hvor der ikke bookes et forløb).


Sessioner med børn er generelt kortere, men med i prisen hører en indledende forældre samtale og en  telefonisk opfølgning i passende tid efter sessionen (børn under 12 år)


Børneforløb: består af 4 sessioner, vejleding til forældre, løbende telefonisk kontakt, konkrete og brugbare redskaber til at støtte samt skabe yderligere forandringer i hjemmet og + en specialiseret selvhypnosefil: 5.200 kr.

Vilkår


Ved afbud senere end kl. 8 samme dag, forbeholder vi os ret til at fakturere den fulde pris for pågældende ydelse


Alle priser er incl. Moms


Betaling af enkelt sessioner sker efter sessionen, og ved forløb betales hele prisen ved første session.


Når børn har brug for hjælp mod ordblindhed

FORRESTEN....


Alle sessioner optages på video. Optagelserne gemmes forsvarligt og kan ikke udleveres til hverken forældre eller barn. Dette er kun i forhold til min sikkerhed.