HVAD ER HYPNOSE


Hypnoterapi og hypnose er en blid og behagelig terapi, hvor der på hurtig og behagelig vis skaber positive forandringer - her og nu. Igennem hypnoterapein kan mange typer af problemer og problemstillinger løses på 1 eller få behandlinger, og uden at nogen behøver at genopleve dårlige oplevelser igen og igen


Hypnose er en helt naturlig tilstand, som vi alle sammen befinder os i flere gange dagligt - også børn.  Det er der, hvor barnet lever sig ind i sin leg, lytter til historier der bliver læst op, dagdrømmer eller bare falder i staver.


Det er en tilstand af at være til stede uden at være tilstede, hvor man kan høre alt elle omkring en.


Hypnose betyder egentlig at sove, men det er langt fra virkeligheden. Den hypnotiske tilstand er en afslappet tilstand, hvor barnet har mulighed for at kunne blive den stærkeste udgave af sig selv. Vi kan kun hjælpe til forandringer ved at have kontakt til det ubevidste sind (hele harddisken), og det har vi i den afslappede tilstand. Ved mange af teknikkerne er det en samtale, hvor barnet kan besvare de spørgsmål jeg stiller ud, så ingen falder i søvn i hypnosen. Det er vigtigt at påpege, at al forandringsarbejde er barnets arbejde - jeg guider kun.

FAQ

I hypnose er man ALDRIG helt væk, og jeg kan ALDRIG hypnotisere nogen mod deres vilje - heller ikke brøn. Dette betyder så også, at for at opnå positiiv effekt af hypnosen, skal skal barnet have lyst til forandring. Faktisk er børn ofte i en let trance, og sidder ikke stille ret lang tid af gangen, men de har en utrolig evne til at bruge deres fantasi, hvilket gør at vi hurtigt opnår forandringer.


Ved hypnose er der tale om envejs kommunikation fra terapeutens side, mens der er hypnoterapi er tale om tovejs kommunikation. De fleste sessioner er en kombination.


Trance = den hypnotiske tilstand og sker det at nogen går lidt for dybt, så falder de bae i søvn.


Angst

Børn kan hurtigt blive utrygge og bange. Det kan være, at de er bange for at mor og far går fra hinanden, at de ikke er gode nok, at barnet ikke gør sig fortjent til mor og fars kærlighed, fobier, opkast eller helt andre ting-


Vrede

Vrede opstår oftest som et resultat af afmagt. Barnet ved ikke, hvordan det ellers skal reagere, når dets grænser bliver overskredet

Allergi

Det anslås at ca. 20 % af den danske befolkning lider af en eller anden form for allergi. Mange allergiske lidelser starter i barndommen. Allergi sætter begrænsninger, giver mange gener og ikke mindst træthed og ubehag.


Børnehypnose i Måløv mod angst - når et barn er bange
Hypnose til vrede børn - hypnose til børn i Måløv
Hypnose mod allergi - børn med høfeber - astmabørn og hypnose

Stress

Børn bliver stresset lige som alle andre grupper af befolkningen. Stress opstår ofte på baggrund af utryghed omkring fremtiden (det kan være i morgen). Børn fornemmer mange ting som de voksne ikke taler om. De mærker stemninger men ved ikke nødvendigvis, hvad der ligger i det andet end at noget er "galt".


ADHD

Masser af energi eller indadvendthed. Når vi taler om ADHD, så handler detofte  om give barnet værktøjer til at være tilstede lige nu, og ikke alle andre steder som feks. i fremtiden. ADHD sessioner kombineres meget med mindfulness fordi det virker. Derudover har vi fokus på barnets styrker, og hvordan disse kan bruges konstruktivt. Energi er fantisktisk når det bruges på den rigtige måde.


Børn med stress - stressede børn kan få hjælp med hypnose
ADHD og børn - der er hjælp at hente med hypnose og mindfulness til børn i Måløv